Lähetä viesti tai tarjouspyyntö elämyksestä

0504050087

Varaus- ja peruutusehdot

Varaaminen

Ohjelmapalvelu tai elämys varataan sähköpostilla tai puhelimitse. Varaus tulee tehdä viimeistään kaksi viikkoa ennen toivottua ajankohtaa tai ohjelmapalvelun tiedoissa ilmoitettuna ajankohtana. Elämyksen tai ohjelmapalvelun varaus vahvistetaan maksamalla varausmaksu laskussa ilmoitetulle pankkitilille.

Maksaminen

Ryhmävarauksia koskevassa laskussa mainittu varausmaksu erääntyy maksettavaksi heti varausvahvistuksen yhteydessä ja varaus katsotaan vahvistetuksi, kun tämä varausmaksu on suoritettu. Elämyksen loppulasku erääntyy maksettavaksi viimeistään 30 vrk ennen elämyksen ajankohtaa. Jos varaus tehdään myöhemmin se erääntyy maksettavaksi välittömästi.

Yksittäisten asiakkaiden ennakkovaraukset  katsotaan vahvistetuksi, kun asiakas on suorittanut maksun kokonaisuudessaan, viimeistään 30 vrk ennen ohjelmapalvelun ajankohtaa. Jos varaus tehdään tätä myöhemmin se erääntyy maksettavaksi välittömästi.

Peruutukset

Peruutus katsotaan tapahtuneeksi sillä hetkellä, jolloin tieto peruutuksesta on tullut sähköpostilla tai tekstiviestillä palveluntuottajaan.

Jos vahvistettu varaus peruutetaan yli 30 vrk ennen elämykselle sovittua ajankohtaa palautetaan elämyksen maksu vähennettynä 10%:n toimistomaksu.

Alle 30 vrk tehdyistä peruutuksista maksua ei palauteta.

Kehotamme asiakkaitamme varmistamaan oman matkavakuutuksen kattavuuden sairastumisen tai muun esteen johtaessa ohjelmapalvelun peruuntumiseen. Pidätämme oikeuden perua varauksen, jos maksua ei ole suoritettu eräpäivään mennessä.

Mikäli palveluntuottaja/myyjä peruuttaa tilaisuuden muusta kuin force majeure (ylivoimaisista,esim. luonnonvoimat, yleislakko jne) syistä, myyjä tarjoaa mahdollisuuden osallistua elämykseen toisena ajankohtana tai palauttaa maksun.

Vahingonkorvaukset

Asiakkaan aiheuttaessa vahinkoa vuokrakohteessa tulee hänen korvata aiheuttamansa vahingot suoraan kiinteistön omistajalle. Vuokrakohteessa tulee myös noudattaa kohteen omistajan antamia ohjeita ja sääntöjä. Sääntöjen laiminlyönti voi johtaa korvausvaatimuksiin.